Constructieve stabilisatie

Constructieve stabilisatie

De unieke voordelen van onze constructieve grondstabilisaties.

Bij steeds meer projecten, vooral op klei- en veengronden, passen we onze eigen, unieke, additief-grondstabilisatie toe. Gemeenten en andere opdrachtgevers zijn enthousiast. De resultaten zijn subliem en de winst is groot.

Kenmerken Zoals de naam al zegt, realiseren we constructieve stabilisatie onze eigen additieven, in een samenstelling die afhangt van het project. Naast de standaard bindmiddelen gebruiken we hier onze eigen, unieke additieven voor. Hierdoor komt er geen constructieve scheurvorming voor, en kent de stabilisatie geen uitloging van vervuilde materialen. Op die manier kunt u, afhankelijk van de situatie, tot tientallen procenten besparen! De eigenschappen van onze grondstabilisaties zijn overtuigend:

  • Zeer hoge elasticiteitsmodulus
  • Géén constructieve scheurvorming in de stabilisatie
  • Géén uitloging van vervuilde materialen
  • Hergebruik aanwezige bodemmaterialen
  • Minimale transportbewegingen
  • Reductie van de dikte van de eindafwerking

Toepassing De constructieve stabilisaties van Terrastab zijn bij vrijwel elke grondsoort toepasbaar. Zelfs in de meest complexe situaties blijken we op deze manier de vereiste constructieve eigenschappen te kunnen realiseren. Ook kunnen er met deze techniek immobilisaties gemaakt worden. Bekijk hier de toepassingen voor een constructieve fundering van Terrastab.

Benieuwd? Maak een afspraak!

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!