Scoutinglandgoed Zeewolde

Scouting Nederland realiseert, in samen werking met Staatsbosbeheer, Scoutinglandgoed Zeewolde. Op deze plek, midden in de natuur, waar de jeugd- en jongerenorganisatie in de toekomst haar landelijke activiteiten kan organiseren, waar Scoutinggroepen en andere jeugdorganisaties kunnen kamperen en waar te zien is wat Scouting inhoudt. De eisen die bij het ontwerp gelden zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling.

Op deze plek heeft Terrastab, met 100% hergebruik van de aanwezige bodemmaterialen, de wegen en paden gerealiseerd, door middel van onze additief stabilisatie. Deze keuze van Scouting heeft een lange levensduur en blijft, door de sterke constructie, jarenlang onderhoudsvrij.

Interview Chris Verstappen, Scoutinglandgoed Zeewolde:

”Tijdens een bezoek aan de beurs ‘ Dag van de Openbare Ruimte’ in oktober 2013 kwamen wij in contact met Terrastab. Dit was een prettige kennismaking en de duurzame oplossing die daar werd gepresenteerd wekte onze interesse. Diverse gesprekken volgden. Doorslaggevend om met Terrastab in zee te gaan was de innovatieve toepassing die naadloos aansloot bij onze eisen van duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Vanaf augustus 2014 is Terrastab aan de slag gegaan met de aanleg van wegen en paden op het 60 hectare grootte landgoed. Het unieke is dat we daarbij niet of nauwelijks te maken hebben gehad met aanvoer van puin en materiaal omdat gebruik kon worden gemaakt van de aanwezige grondsoorten en zand. Door toevoeging van een speciaal bindmiddel aan de aanwezige grondsoorten zijn de wegen en paden prachtig gestabiliseerd en verhard en is de natuurlijke uitstraling behouden. De werkwijze om met eigen materiaal een duurzaam eindproduct te realiseren zijn wij nog niet eerder in de markt tegen gekomen. Een prachtig resultaat waar we erg enthousiast over zijn. De houding van Terrastab heeft daar ook aan bijgedragen; vriendelijk, open, duidelijk en steeds met ons meedenken.

In september 2015 zal op Scoutinglandgoed Zeewolde het eerste festival plaatsvinden en zal het terrein intensief gebruikt gaan worden. De vuurproef, maar daar hebben we alle vertrouwen in!

Wij zijn dik tevreden en we geven het geheel een 8!”

Vraag hieronder digitaal onze brochure aan, of neem contact op met Terrastab.

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Onze projecten

Parkeerplaats van Ghentkazerne
Lees meer
Werkvloer Goldbeck Den Hoorn
Lees meer
Natuurlijke verharding de Nesdijk Castricum
Lees meer
Reconstructie bermverharding Rijnbandijk Opheusden
Lees meer
Innovatie in de aanleg van spoorwegen met de techniek van TerraStab
Lees meer
Natuurlijke verharding Groesbeek
Lees meer
Reconstructie fietspad Raamsdonk
Lees meer
Bermverharding middels stabilisatie Kapelle
Lees meer
Aanleg windpark Roosendaal
Lees meer
Bermstabilisatie Tull en Het Waal
Lees meer

Neem contact met ons op