RvB Infra

Voor het realiseren van projecten werken wij veel samen met RvB Infra. TerrastabĀ en RvB Infra zijn samen uw partner in het aanleggen van terreinen en verhardingen. Uw vraag vertalen wij in een goed doordacht ontwerp. Samen verzorgen we de realisatie en kunnen wij voor u (jarenlang) onderhoud verzorgen. De specialisaties van onze grondstabilisatie specialisten en infra specialisten wordt hierin samen gebracht om voor u tot het meest optimale resultaat te komen.

Wat kan RvB Infra voor u betekenen?

In samenwerking met RvB Infra kunnen wij diverse producten voor u realiseren. Enkele voorbeelden zijn het aanleggen van bedrijfsterreinen, fietspaden, maar ook (tijdelijke) verhardingen of rioleringen.

Funderingen

Wij kunnen funderingen realiseren met het materiaal dat aanwezig is of dat door ons wordt aangevoerd. Door de kracht en eigenschappen van deze speciale fundering, kunnen we vaak aanzienlijk besparen op de dikte van de verhardings-/afwerklaag. Ieder jaar realiseren we vele vierkante meters cementgebonden funderingen.

Riolering

Een goed riool met de juiste capaciteit is ontzettend belangrijk. RvB Infra ziet dit vaak genoeg misgaan, met alle gevolgen van dien. Samen met u realiseren we een doordachte oplossing waar u jarenlang van kunt profiteren.

Verhardingen

Ook realiseren wij verhardingen van uiteenlopende materialen. Hierbij kan gedacht worden aan steen, beton, asfalt en bedrijfsvloerplaten. Hierin denken we graag creatief en kiezen we voor de beste oplossing vanuit zowel technisch als esthetisch oogpunt.

rvb infra

rvb infra

Samen tot het beste resultaat

Het beste resultaat, dat is uiteindelijk het doel. Wij zijn landelijk actief en hebben de beschikking over een groot netwerk. Dat houdt in dat RvB Infra ook een beroep kan doen op mensen en machines uit de buurt, waardoor u kilometers kunt besparen! Door een goed doordacht ontwerp en de samenwerking tussen Terrastab en RvB Infra wordt uw project in optimale staat opgeleverd.

RvB Infra inschakelen

RvB Infra heeft echte infra specialisten in huis. Onze kracht ligt niet alleen in het realiseren van de het project, maar in de totale organisatie. Hier hoort ook de aansturing van de verschillende partners. Ben u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met RvB Infra.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!