RvB wint Veluwse Innovatieprijs

Duurzaamheid en innovatie is voor RvB een zaak van alle dag. Eén van die innovaties is het realiseren van verhardingsconstructies met 100% hergebruik van de reeds aanwezige materialen. Dit kan een aanwezige grondsoort zijn, maar ook een oude bestaande verhardingsconstructie die aan vervanging toe is zoals bijv. een asfalt-fietspad of een opslagterrein.

RvB heeft met deze toepassing de Veluwse Innovatieprijs 2013 gewonnen in de categorie Industrie! Deze prijs werd uitgereikt door het VNO-NCW, VCT Gelderland en de Kamer van Koophandel.

Innoveren is leuk, vinden wij. Iedere keer denken wij na over ‘kan dit nog anders’? We dwingen onszelf telkens om op een andere manier te kijken naar een project of probleem. Is dit ècht de goede aanpak? Behalen we hiermee daadwerkelijk de beste oplossing voor onze klant? Hier begint innovatie. Geloven in het feit dat de beste oplossing nog altijd bedacht moet worden.

We zijn blij en trots met deze vorm van erkenning voor één van onze innovaties. En natuurlijk gaan we in volle vaart verder. Wat dat betreft is deze prijs een momentopname, want stil zitten doen we niet. Neem gerust contact met ons op en leg ons uw vraagstuk voor. Daag ons uit en maak het ons niet makkelijk. Uw vraag is het begin van onze oplossing!

Klik hier het artikel over RvB te lezen in het magazine ‘Stad in Bedrijf’ en hier het artikel in De Stentor.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!