Bodemonderzoek

Terrastab B.V. is úw geotechnisch adviseur voor het uitvoeren van een geotechnisch bodemonderzoek, om op basis hiervan een deskundige beoordeling te maken van de bodemkwaliteit. In de bouw, bijvoorbeeld de wegen- en utiliteitsbouw, wordt geotechnisch bodemonderzoek vooral uitgevoerd om de geschiktheid van een ondergrond als fundering te beoordelen. Het is dan ook van groot belang om vast te stellen dat de grond geschikt is als bouwgrond alvorens te starten met de bouwwerkzaamheden.

Geotechnisch bodemonderzoek als basis voor grondverbeteringen

Als geotechnisch adviseur is Terrastab B.V. de partner die u inschakelt voor het uitvoeren van uw geotechnisch bodemonderzoek. Op basis hiervan beoordelen we vervolgens de geschiktheid van de grond voor het project dat u voor ogen heeft, of dat nu in de wegenbouw, utiliteitsbouw of op een ander gebied is. Is de grond niet geschikt om te beginnen met de bouw, dan verzorgt Terrastab B.V. de bodemverbetering voor u. Dit kunnen we bijvoorbeeld doen door gebruik te maken van hydraulische bindmiddelen. Indien nodig, verzorgen wij ook de bodemverharding, bodemstabilisatie en immobilisatie voor u. Op deze manier maken wij de grond klaar voor de bouw, zodat u met een gerust hart kunst starten met uw project. U bent er immers van verzekerd dat de bodem, na behandeling door ons, geschikt is voor de start van uw (wegen)bouwproject.

Advies op maat door een deskundig geotechnisch adviseur

Schakelt u Terrastab B.V. in voor het uitvoeren van een bodemonderzoek, dan kunt u bij ons als geotechnisch adviseur altijd rekenen op een uitgebreid persoonlijk advies op basis van de bevindingen. Hierin vertellen wij u alles over de huidige staat van de grond en de geschiktheid van de grond om op te bouwen. Ook kunnen we als geotechnisch adviseur eventuele verbeteringen van de bodem voorstellen, die we vervolgens ook voor u kunnen uitvoeren. Op deze manier ontvangt u van Terrastab B.V. altijd een volledige service.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Gaat u binnenkort van start met een wegen- of utiliteitsbouwproject, dan is Terrastab B.V. daarvoor de geschikte partner. Wij begeleiden u hierbij van begin tot eind. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden voor uw project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en bel naar +31(0)492 – 35 10 77. Wij staan u graag ten dienst voor het uitvoeren van een deskundig bodemonderzoek, maar ook voor het verbeteren van de bodem!

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!