Grondverbetering

Voor grondverbetering, immobilisaties en het aanleggen van wegbermen bent u bij Terrastab aan het juiste adres! Sinds 1955 kunt u bij ons terecht voor een uitgebreide service op het gebied van immobilisaties en bodemversteviging. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste technieken kunnen we u altijd een duurzaam en langdurig resultaat garanderen en zijn we tevens in staat u uitstekend te adviseren en begeleiden in verschillende projecten! Kom kennis maken met een van onze specialisten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Grondverbetering door Terrastab

Bij Terrastab maken we gebruikt van bindmiddelen om uw grond te stabiliseren en verbeteren. Afhankelijk van de eigenschappen van uw grondsoort wordt een geschikte receptuur samengesteld om met uw grond te mengen voor een optimaal resultaat. Het mengen van grond met deze bindmiddelen om vervuiling in te sluiten noemen we immobiliseren. Het grondpakket vormt hierbij een verhard geheel waardoor de verontreinigde stoffen niet kunnen ontsnappen. Bij Terrastab maken we gebruik van twee technieken voor grondverbetering:

  • In-situ
  • In-plant

 

Meer weten? Neem contact op

Na de behandeling zal de bodemkwaliteit verbeterd zijn en de stabiliteit van de grond tevens vele malen hoger zijn. Benieuwd naar de werkzaamheden en mogelijkheden voor grondverbetering bij Terrastab? Bel dan naar +31(0)492 – 35 10 77 voor meer informatie.

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!