Wegen en paden

Mooie zandwegen veranderen in onderhouds-intensieve en stoffige paden. Bij droogte zorgen deze paden en wegen echter voor veel stofoverlast, terwijl ze bij nat weer veranderen in modderpoelen. Ook het onderhoud van fietspaden brengt veel kosten met zich mee.  De technische innovatie van Terrastab bewijst het tegendeel. Hiermee creëert Terrastab een natuurlijke verharding door alle, in het project aanwezige materialen, te hergebruiken bij het realiseren van een nieuwe verharding. Tijdens de aanleg is er slechts minimaal transport van materiaal, waardoor de CO2-uitstoot enorm beperkt wordt.

In veel gevallen doet volledig asfalteren of bestraten een enorme afbreuk aan de natuurlijke uitstraling van de verharding. Terrastab heeft een innovatieve oplossing die deze problemen voorkomt, met behoud van de natuurlijke uitstraling! Bij een tijdelijke aanleg is het zelfs mogelijk de verharding weer fijn te frezen en terug te geven aan de natuur. Intensief gebruikte paden of wegen kunnen worden voorzien van een speciaal ontwikkelde slijtlaag met een afwerkkleur naar keuze, of een asfalt deklaag.

Ons product gebruiken we voor de realisatie van bouwwegen, kavelpaden, fietspaden, zandwegen, wandelpaden en recreatieterreinen. Bekijk onze projecten.

Benieuwd? Maak een afspraak!

Vraag onze brochure aan

Vol inspirerende projecten en uitdagende oplossingen!