Parkeerterreinen

Intensief gebruik van een parkeerterrein zal zorgen voor kortere levensduur. De belasting, maar ook de bestaande ondergrond (dan wel de nodige fundatie) speelt hierbij een zeer belangrijke rol. De adviseurs van TerraStab helpen u graag om bij uw voorgenomen renovatie een gefundeerde keuze te maken, zodat uw terrein voorzien wordt van een lange levensduur.

Een renovatie biedt ook de kansen om het dit keer anders te doen. Om gebruik te maken van nieuwe technieken en daardoor klaar te zijn voor de toekomst. Wellicht wilt u uw terrein anders indelen en dient er een nieuw verlichtings- en/of beveiligingsplan te komen. Verwacht u (in de toekomst) ook gebruik te maken van elektrische auto’s dan zijn laadpalen wellicht een uitkomst. Voordat u wenst te starten met de renovatie denken wij hier alvast over na. Zonder doordacht plan gaat er nog geen figuurlijke schep de grond in! Ons streven? Een toekomstbestendig, onderhoudsarm (parkeer)terrein!

Intensief gebruikte terreinen kunnen voorzien worden van bijvoorbeeld een asfalt laag. Door de hoge kwaliteit van de door TerraStab aangebrachte fundatie volstaat in de meeste gevallen een zeer dunnen laag. Het resultaat? Een forse besparing op uw renovatiekosten!

Bij een tijdelijk terrein kan de aangebrachte verharding weer worden fijn gefreesd. De locatie kan vervolgens worden ingezaaid met gras.

Onze projecten

Parkeerplaats van Ghentkazerne
Lees meer
Grondstabilisatie Grasverlaadplaatsen Staatsbosbeheer
Lees meer
Aanleg parkeerterreinen en omliggende toegangswegen Floriade Expo
Lees meer

Neem contact met ons op

TerraStab, de producten!

Ecosoil
Ecosoil
  • CO2-arme bindmiddelen voor grondverbetering.
Ecostab
Ecostab
  • CO2-arme bindmiddelen voor grondstabilisatie.
Prosoil
Prosoil
  • Bindmiddelen voor grondverbetering in de railsector.
Soilstab
Soilstab
  • Bindmiddelen voor grondverbetering.
Geostab
Geostab
  • Bindmiddelen voor grondstabilisatie.

Contact