MVO

TerraStab Nederland B.V. beschouwt het mede als haar verantwoordelijkheid om op een maatschappelijk verantwoorde manier te ondernemen (MVO). Hierbij gaat het niet alleen om het toepassen van duurzame en kwalitatieve materialen. Minstens zo belangrijk is de investering in mens, milieu en maatschappij. Met haar beleid, producten en diensten streven wij ernaar om bij te dragen aan een veilige (werk)omgeving en leefbare maatschappij.

Dagelijks zijn onze medewerkers bezig de bestaande grondslag op te waarderen of te stabiliseren. Om ook de toekomstige generaties te kunnen geven wat de aarde ons te bieden heeft, is het van belang hier verantwoordelijk mee om te gaan. Vanuit onze christelijk visie op de samenleving staat goed rentmeesterschap bij ons centraal. Bij onze werkzaamheden wordt dan ook gebruik gemaakt van natuurlijke bindmiddelen die geen schade aanbrengen aan het milieu. Om deze bindmiddelen te kunnen verwerken wordt er gebruik gemaakt van een modern machinepark wat rijdt op HVO-diesel. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot tijdens de werkzaamheden drastisch verminderd. Aan- en afvoer van materialen wordt geminimaliseerd aangezien in veel gevallen de bestaande materialen kunnen worden hergebruikt. Een mooie bijkomstigheid is dat ook de overlast voor omwonende wordt beperkt. Tot slot kent onze werkwijze een lange levensduur en is het onderhoud beperkt. Een voordeel voor het milieu en u als opdrachtgever!

TerraStab Nederland B.V. is een onderdeel van RvB Groep en steunt daarmee stichting Mir Wam die humanitaire hulp biedt aan de arme bevolking in Oost-Europa.

TerraStab, de producten!

Ecosoil
Ecosoil
  • CO2-arme bindmiddelen voor grondverbetering.
Ecostab
Ecostab
  • CO2-arme bindmiddelen voor grondstabilisatie.
Prosoil
Prosoil
  • Bindmiddelen voor grondverbetering in de railsector.
Soilstab
Soilstab
  • Bindmiddelen voor grondverbetering.
Geostab
Geostab
  • Bindmiddelen voor grondstabilisatie.

Onze projecten

Parkeerplaats van Ghentkazerne
Lees meer
Werkvloer Goldbeck Den Hoorn
Lees meer
Natuurlijke verharding de Nesdijk Castricum
Lees meer
Reconstructie bermverharding Rijnbandijk Opheusden
Lees meer
Innovatie in de aanleg van spoorwegen met de techniek van TerraStab
Lees meer
Natuurlijke verharding Groesbeek
Lees meer
Reconstructie fietspad Raamsdonk
Lees meer
Bermverharding middels stabilisatie Kapelle
Lees meer
Aanleg windpark Roosendaal
Lees meer
Bermstabilisatie Tull en Het Waal
Lees meer

Neem contact met ons op

Contact