Aanleg fietspad met unieke deklaag

Het aanleg fietspad met unieke deklaag heeft 2 unieke kenmerken. Voorheen was dit fietspad deels voorzien van een half verharding en asfalt laag, maar de leeftijd van het fietspad maakt het pad steeds smaller, steeds minder comfortabel en niet mooi in de omgeving. Na het realiseren van andere fietspaden middels onze stabilisatie in deze gemeente, hebben we ook dit fietspad in opdracht gekregen, met als deklaag onze speciale 2-componentenspray als deklaag.

Aanleg fietspad middels stabilisatie

De aanleg fietspad door middel van onze stabilisatie methode, is een unieke manier van verharden. 100% van oude verharding nemen we mee als bouwstof voor de nieuwe verharding. We frezen oude asfaltlagen of funderingen los, mengen deze met unieke bindmiddelen en additieven, en verdichten dit tot een unieke gebonden verharding met een natuurlijk uiterlijk. Geen materialen afvoeren en een minimale aanvoer van bouwstoffen maken dit product voor de aanleg fietspad een duurzame oplossing. Ook de levensduur is een langere tijd dan een half verharding.

 

Unieke deklaag met kleurkeuze

Een standaard stabilisatie is erg onderhevig aan erosie door weersinvloeden en gebruik. Dit lossen we deels op met onze additieven en samengestelde bindmiddelen. Om vrij te zijn van erosie heeft Terrastab, samen met enkele specialisten, een 2-componentenspray ontwikkeld welke we op de stabilisatie aanbrengen. Deze spray zorgt voor een algehele afdichting van de stabilisatie, zodat erosie geen kans krijgt. Het afstrooien van de spray maakt het mogelijk verschillende geselecteerde kleuren te kiezen. Met deze keuze kan de uitstraling zelf bepaald worden, zoals hier in Ermelo. Op de hei koos de gemeente voor een lichte zandkleur, wat het pad natuurlijk maakt.

Vraag hieronder digitaal de brochure aan, of bel Terrastab en maak een afspraak.

Opdrachtgever: Gemeente Ermelo

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Onze projecten

Parkeerplaats van Ghentkazerne
Lees meer
Werkvloer Goldbeck Den Hoorn
Lees meer
Natuurlijke verharding de Nesdijk Castricum
Lees meer
Reconstructie bermverharding Rijnbandijk Opheusden
Lees meer
Innovatie in de aanleg van spoorwegen met de techniek van TerraStab
Lees meer
Natuurlijke verharding Groesbeek
Lees meer
Reconstructie fietspad Raamsdonk
Lees meer
Bermverharding middels stabilisatie Kapelle
Lees meer
Aanleg windpark Roosendaal
Lees meer
Bermstabilisatie Tull en Het Waal
Lees meer

Neem contact met ons op