Windturbinepark Sabinapolder

De aanleg van een toegangsweg en opstelplaats bij een windpark realiseert Terrastab op een duurzame manier. Duurzaamheid van windenergie uit zich niet alleen in de opgewekte energie die een windpark ons biedt. Bij windpark Sabina maken we 3 opstelplaatsen, toegangswegen en verrichten andere infrawerkzaamheden. Alles op een milieuvriendelijke manier.

Aanleg Toegangsweg

Het bestaande bodemmateriaal, hier voornamelijk klei, stabiliseren we tot een gebonden verharding. Middels een vooronderzoek bepalen we de samenstelling van de bodem. Aan de hand van deze gegevens maken we een stabilisatie op maat met onze bindmiddelen en additieven. We gebruiken 100% van de bestaande materialen, zodat er zo min mogelijk nieuw materiaal aangevoerd wordt. Dit scheelt in de verwerking, transport en CO2-uitstoot. Ook is de bouwtijd sneller dan de traditionele oplossing. Vooral in minder draagkrachtige ondergronden is onze stabilisatie een veel geadviseerde oplossing.

 

Aanleg Opstelplaats

Ook de opstelplaats wordt gerealiseerd middels grondstabilisatie. Dit vormt een stijve plaat fundering met genoeg draagkracht voor de kraan. Het afstempelen kan direct op de verharding en na de bouwperiode kan de verharding ingezet worden als definitieve fundering voor een dunne laag asfalt. Onze constructie wordt, aan de hand van een vooronderzoek, op de gewenste druksterkte gebracht. Een goede en sterke combinatie tegen een aantrekkelijke investering.

Opdrachtgever: Eneco België B.V.

Meer informatie?

Download onze whitepaper

Onze projecten

Parkeerplaats van Ghentkazerne
Lees meer
Werkvloer Goldbeck Den Hoorn
Lees meer
Natuurlijke verharding de Nesdijk Castricum
Lees meer
Reconstructie bermverharding Rijnbandijk Opheusden
Lees meer
Innovatie in de aanleg van spoorwegen met de techniek van TerraStab
Lees meer
Natuurlijke verharding Groesbeek
Lees meer
Reconstructie fietspad Raamsdonk
Lees meer
Bermverharding middels stabilisatie Kapelle
Lees meer
Aanleg windpark Roosendaal
Lees meer
Bermstabilisatie Tull en Het Waal
Lees meer

Neem contact met ons op